Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa slavio lik sto je QPR ostao u premiershipu, a ujedno mu je bilo i drago sto je city osvojio...
Otkud sad u Q.P.R. ovaj Cisse, svega mi, koju god utakmicu upalim bilo koje lige on u prvih 11. Lik je nevjerovatan. :S
vala se ne bi ovoliko ni o zelji pricalo da je osvojio sve i jednu arapsku ligu + premijer ligu i kup sampiona jar-a koliko se prica o ovom nizerazrednom klubu koji je 50 godina cekao na titulu i preko kojeg seik pere pare
slavio je zato sto je igro za Liverpool
ma kad su vidjeli da nece ispasti,boli ih neka stvar sto ce i izgubiti.svakako ih je sejk na kraju zakitio sto su odigrali u korist mc..nije ni fudbal vec duze vrijeme kao sto je nekada bio.
Danas kad skontam pristup igraca QPR-a u zadnjim minutama nadoknade je bio vise nego cudan. Brane se citavu tekmu bunkerom sa rijetkim prelascima centra a treci gol primaju iz polukontre????? Dzekin gol nije bio sumljiv dok su aguera , bar je meni tako djelovalo, pustili samog da sutira. I crveni nad Tevezom nije bio. Mogao je samo on dobiti zuti zbog simuliranja. Sve u svemu nedo Bog da se ovo kod nas desilo. Bilo bi milion teorija zavjere...
pa slavio suigraci iz reprezentacije ,irgali zajedno u marseju nasri i sise sta fali ovi prvaci ovi ostali ,ja bi se radovo da sarajevo ispada iz lige :)
ja volim krave
Ha ha, mogu mislit kako svrbi Unitedovce da mogu da govore kako je ovo dokaz da je bila dogovorena utakmica.. Samo da Cisse nije sam zabio gol.
jale i patriot dva najveca idiota....
ukljucite ono malo mozga sto imate, slavio je opstanak QPR-a, a i drago mu zbog zemljaka..
eto vedo ne bi slavio sa dzekom da je kojim slucajem on igrao za qpr? cisse je pokazao profesionalizam i zabio...a nije morao!
Pa i moja mama ga je pusila sarajlijama pa se nije to pisalo u medijima, svasta
:D
Trebalo je i njemu dodati bosansku zastavu :)
aaa koji ste vi idoti aaaa ja portala ....pa da ste i sekunde ozbiljan portal trebali bi znati da su njih dvojica u marseju igrali zajedno i da su od tada najbolji prijatelji i da je cisse bio uzor nasriju kad je bio ovaj jos klinac...i onda bi vam sve bilo jasno a ne da ovako pisete gluposti ...jos nesto kad je bilo mtv cribs i cisse prikazivao svoju kucu jedan od prijatelja u kuci je tada upravo bio nasri i on je rekao da mu je to najbolji prijatelj...al eto lakse prepisivat od drugih nego istrazit malo ...ccccc