Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cuj " jer ipak se radi o djeci, kojoj takav rječnik ne priliči " A šta, kao odraslima priliči
Doživjeli smo i da nam fudbaleri drže moralne pridike.
pa bolje da mi da savjet covjek koji zaradjuje milione mjesecno nego klix komentator
Bosnjo bie lajk (psovanje Allaha)
"Sportske vjesti" na klixu: Djecak opsovo boga ispred Kovacica... Etova cerka zivi siromasno i on joj navodno duguje pare... Nejimar gradi kucu ali nije sve po propisu, (zagaduje okolis) Azarenka se naljutila na novinara... Dodik cestitio Borcu a Tegetlija mu odgovorio... Razočarani Jokić odbio dati autogram... ovo stvarno nigdje veze nema sa sportom...
Nikad za svojih 36 godina nisam opsovao Boga, niti nešto sveto. Svaki put kad netko opsuje Boga u mojoj blizini, u sebi kažem oprosti mu Bože! Živi, i budi zahvalan Bogu na tome, zahvali se na svemu što imaš, i što ćeš imati, dragom Bogu!
Isti sam takav. 👍
Da li ikada svome "kapitenu" modricu porucio da nije lijepo davati lazne iskaze pred sudom i da je to krivicno djelo? Lovrenu isto tako. Cisto sumnjam. Koji ublehas, lazi, kradi, ali za to nema opomene.
O čemu ti baljazgaš ljudino?????
Pa onaj ko psuje Boga nema veze s mozgom, vjerovatno nije normalan, djeca ne razumiju, al odrasli, to je vec slucaj za psihologa.
nek svom djetetu drzi "vazne zivotne lekcije" a ne tudjem
Ti vjerovatno spadas u psovace.
Pavijane, šta je čovjek loše uradio?!
Sto nije u redu ?
Meni je ipak najbolje sto je svoju curu, sada zenu, upoznao u crkvi- ona je pjevala u zboru. A onakav komad. Strasno.
A lagati djecu da postoji bog je u redu a?
Ti se kladiš da ne postoji, ok, a je li u redu zvati lažovom nekog ko drugačije tvrdi? Imaš li dokaz?
Ko opsuje Boga, nije pri čistoj svesti...
Treba doci u Sarajevo da vidi koliko bosnjaci psuju Boga..
Odličan odgoj nema šta.
Za razliku od Istočnih susjeda kojima je Sunce, hljeb, crkva, oltar, žito, hljeb, dete, majka, sestra, snajka, samo dio ogromnog izbora 😂 a slave lafo sve slave i praznike samo da ne bi radili😂
najveca prevara u svijetu fudbala. Kovacic ???
Vidim kako je prevara dve medalje sa zadnja dva svjetska prvenstva, prvak Europe sa Real Madridom, pa sa Chelsea, drži se ti klikera nisi dostojan ni da ga komentiraš.
Jel mu odgovorio kako Deda Mraz i te bajke ne postoje?