Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kaj tsunami ima veze sa loptom?
Ova gesta mi je razbila sve predrasude o Ronaldu! Svaka cast!!!
Ahmet Pasalic je kriv sto je doveo Francusku na Kosevo. Ahmet Pasalic je kriv sto je uveo BiH u Uefa Ahmet Pasalic je kriv sto je doveo Italiju na Kosevo Ahmet Pasalic je kriv sto je doveo reprezentaciju svijeta na Kosevo
Koja ljepota, ima li ista ljepse kad neko ko je imao jako male sanse ipak uspije. Svaka cast samo nastavi tako, uzivaj u onome sto volis. A i onima koji su pomogli hvala sto su ovako nesto i omogucili. :-)
odlicna prica... malom svako dobro i nadam se da ce se za njego cuti kao uspjesnog fudbalera... isto tako se nadam, da mu moguca slava nece udariti u glavu, te da nece zaboraviti kakvu srecu je on imao i da dijeli sa drugima...
tipicni primjer NAFAKA. Kratko,jasno!
Bravo Ronaldo! Mali sretno!
Ronaldo. <3
Čovjek zaslužuje poštovanje cijelog svijeta šta radi za ljude! A ne kao pojedini ne bi ni pogledali pored silnih miliona.