Nogomet
0

Dizdarević i Zolj najavili otvorenu igru i pobjedu na Piroti

Klix.ba
Amir Zolj i Adnan Dizdarević
Amir Zolj i Adnan Dizdarević
Važan trijumf nad Sarajevom popravio je raspoloženje kod igrača Veleža. Rođeni rasterećeni i bez rezultatskog imperativa sutra gostuju na Piroti kod Travnika.

Bez obzira na težak položaj domaćina kojemu je pobjeda prijeko potrebna, iz Veleža najavljuju otvorenu igru i pobjedu na stadionu Pirota.

“Teško gostovanje kod kvalitetnog domaćina kojeg sa klupe predvodi iskusan i dokazan stručnjak Husnija Arapović. Travnik će bez sumnje igrati otvoreno jer im je trijumf od velike važnosti zbog trenutnog položaja na tabeli. Mi imamo svoje kvalitete koje ćemo, siguran sam, znati iskoristiti u Travniku”, rekao je vršilac dužnosti trenera Adnan Dizdarević.

Osim Dizdarevića optimizam pred sutrašnji meč iskazao je i jedan od kapitena Amir Zolj.

“Trijumf u prošlom kolu nad Sarajevom značajno je popravio atmosferu u svlačionici, ten am donio željeno samopouzdanje. Travnik ima imperative pobjede, ali ja mislim da smo kvalitetniji i da ćemo sutra pobijediti”, izjavio je Zolj.

Nastup Anela Hebibovića pod velikim je znakom pitanja. Zbog problema sa leđima krilni napadač veleža vrlo vjerovatno neće nastupiti na Piroti.