Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I dalje hvala "vjernim navijačima" na sponzorskim doprinosima nogometnom savezu BiH. Ima se, može se. Đubrad retardirana.
Moglu su vala dati ove pare reprezetaciji američkog fudbala. Bolje njima nego ovoj bruci.
korištenje baklji kažnjavate isto k'o pjevanje četničkih pjesama. fašisti
jos vece ste budale ako platite lopovima
ma koja je ovo lopovija ovaj savez boze sacuvaj pa oni profitiraju na svakom kolu pa trrba ova govna poskidati sa funkcije i pitati jel se to vracaju dugovi pusine bivse lopovije koja je mlade djevojke cascavala po luksuznim restoranima i motelima po gradu
BAnditskom NS BiH je veći problem upotreba megafona od fašističkih ispada. To nije ni ludo kada kriminalne strukture na čelu sa Begićem upravljaju nogometom u BiH. Nogomet je samo ogledalo ovog vilajeta nazovi države.
dodje 4000 ljudi na tekmu.zarade 15 000 od ulaznica a kazna pola tih para...suma sumarum odose u minus