Komentari (144)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nagrada da nastave i dalje iskazivati nacionalizam!!! Saveze stidi se sluga si politike!!!
ukinuti ligu pod hitno
Juzni srbi, najgori narod na dunjaluku. A ovi ih jos nagradjuju za divljanje sa ovim smjesnim kaznama. Pa mi smo sebi najveci neprijatelji. Ovaj fasisticki klub se mora izbaciti iz Prve lige ili klubovi iz vecinski bosnjackih mjesta trebaju napustiti ovo takmicenje.
Ja ne kontam nas (pitare-Sarajlije) više nikako. Isto da smo svi nesvjesni situacije u kojoj živimo. Dakle, savez fudbalski se sastoji iz 3 dijela. Svako svog štiti kad bude stani-pani. Od sada pa dok se ne promijeni uređenje države će uvijek biti ovako u Širokom. I na to se ne može uticati. Možeš uticati da imaš dobre fudbalere, da ih psihološki pripremiš da će biti ovako. Ili možeš ne igrati ligu. Ne može se vječno kukati plakati. PRILAGODITE SE VIŠE. NE KUKAJTE.
@majklfinli Isto tako se moze napravit domaca horda zla, koja ce bukvalno bit horda zla. Pa da idu i ruse, pale po stadionima.
Gasi savez, gasi ligu, nek sve ide u vražiju mater i onako je otišlo, samo još nismo svjesni!
Komedija zvana Disciplinska komisija nsBiH
Dokaz da je Savez sa njima . Ovo treba UEFI prijavat i tužiti govna i Saveza pod cijenu izbacivanja BIH iz svih takmičenja
Cijelu zgradu Saveza izlomit !!!
Gospodo iz saveza niste normalni. Politika je uplela prste ovdje. Zamislite sada kada dođe široki i vrati se istom mjerom. Ili gore. To daje povod za osvetom. Kazna smiješna.
Vidi moj komentar od 3.10.
Savez je instrument politike... Ovu raspalu ligu treba ugasiti, jer je stanje daleko gore sad, nego recimo '98 u smislu kvaliteta, sigurnosti, suđenja. Sport je odavno u raljama politike... Zato je i dotakao dno.
Ovakvom kaznom porucuje se huliganima da slobodno nastave divljat i direktno otvorio put za "dostojan" revans u susretu ovih ekipa na kosevu za manje od mjesec dana
A nista jedno 2-3x zdravo marijo?
Ne mozes vjerovat koji kreteni vode savez, da nisu kaznili provokatore, tj. Igrace sarajeva koji su ovo sve isprivocirali! Zbog njih i njihovog pomocnog trenera, nerad uprava, nacionalna mrznja i sve ostalo sto ne treba, ce doc uvjek kao opravdanje za lose rezultate i lopovluk uprava!
Da nije tuzno bilo bi smijesno....
Nemaju m.uda da ih kazne, a nemamo ih ni mi čim trpimo ovo godina a i dalje šutimo.
Kazna 3000?! Ovi u Savezu baš se zezaju.
Dobro došao kijametski dane.
a ja kazne, cuj 3 hiljadarke smijesno , tragi komicno