Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sretno Kuytu,a Dinamo ima novog napadaca Duje Cop .Bivsi igrac Splita i Hajduka potpisao na 4 godine.U Splitu su nemogu prezaliti njegov odlazak: \"Dogovorili smo se s Dujom da će svoju karijeri nastaviti u Splitu ako ne pronađe inozemni angažman. Razočarani smo što smo iz medija saznali za njegov potpis s Dinamom. Nismo zaslužili ovakav odnos, Duje kao da je zaboravio kako mu je Split pružio ruku nakon što ga je Hajduk odbacio\", poručili su iz RNK Splita u službenom priopćenju. U Parku mladeži su ogorčeni i Dinamovim potezom, smatraju da se radi o \"krađi\" njihova igrača. Ipak, splitovci poručuju da im Duje Čop neće nedostajati, te da je ovim potezom samo dokazao da nije dostojan biti dio Splitove svačionice.
nikad te nećemo zaborsavit,dirt YNWA
Koliko je propo Loserpool dovoljno dokazuje to da im Fener klepa igrace -.-
Prop\'o k\'o žeton. Svi su fudbaleri mamini sinovi samo je Dirk Kuyt.
jedan od najljepših igraca današnjice!, sa čupavom kosom koja krije njegove \'klempave slatke male\' uši!...sretno u Turskoj!