Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
igracina..bolji i ljepsi oprostaj nije mogao pozeljeti..hattrick,titula i cist obraz
svaka ti dala majstore
Svaka čast majstore! Kako si na kraju samo lijepo nagrađen za sav trud koji si uložio u fudbal. Nikad nisi bio neka klasa, neki strašan tehničar ali yebo me pas ako si i jednu utakmicu u karijeri odigrao ispod 100%. Tvoj dres je uvijek bio natopljen znojem¨. Da su bogdom svi sportisti poput tebe.
Upravo to. Sve ono što mu je falilo tehničkog kvaliteta, nadomjestio je radom i trudom.
Hvala ti za sve ljudino! Nebrojeno puta je pogodio najbitnije golove u Liverpoolu i uvijek je do posljednjeg daha trčao na terenu. Nikad više neće Liverpool imati radilicu na terenu poput njega.
@RagibUzoriti kaze moji nogometni snovi su se ostvarili a s liverpulom nije mogo meda, inace jedan od mrzih igraca
@plastelin Njegovi snovi su se sigurno ostvarili, poznat je širom svijeta, obezbijedio je sebi i svojim praunučadima lagodan život, dok ti sereš po njemu preko Klixa. Imaš li ti neke ostvarene snove?
bio odličan igrač i pravi sportista