Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
j.bo vam on mater grobarsku u usta,nosite zvjezdu na grbu a velicate zlocince i cetnike
Mada opet mi bosnjaci smo najcistokrvniji srbi
nadam se da ga neće poslušati pa da dobiju sankciju do sudnjeg dana....i oni i delije.
Kako to veličanje četnika ,a klub sa komunistickim imenom PARTIZAN ?
haha, još kakva kazna cetaljskoj bratiji. Nije lose
Nekoć su i bin Ladenu bili posvetili transparent i navijanje, naši borci protiv đihatlija 😂😂😂
A da promijene ime pošto Parizani više nisu popularni ni u Srbiji? Npr u Četnici?
Evo ja vam kažem, čik ako smiješ bre!
kako ime " Partizan" odudara od njegovih pristalica i stvarnosti u kojoj đikani danas žive...isto važi i za Crvenu Zvijezdu...apsurdistan !
FK Ćetnik FK Kokarda beogradski gradski derbi
Naravno da će ga sad spominjati, kad im kažeš nemojte, oni to namjerno rade. A sad neka mi neko objasni, kako jedan osuđeni ratni zločinac može biti načelnik općine Velika Kladuša?
IZET NANIĆ ! HZ1987
Cetnici navijaju za Partizan znaci ?:))))))))))) cirkus pleme hihihihihi
🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦
Niste kukali kad ste opkolili Sarajevo i poceli istjerivati muslimane iz Vlasenice, Zvornika, Bijeljine, Bratunca, Sokoca, Pala, Rogatice,Visegrada, Trebinja,Prijedora, Bnajaluke. POceli rusit i plait kuce , dzamije. MIslili ste da cete uz pomoc Srbije i JNA pregazit bosance ya par dana ali kad niste uspjeli poceli ste propagandom svoj poraz pretvarat u pobjede i kukanje da ste vi zrtve i vi napadnuti a svi do jednog ste znali sta radite !