Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Barca propada kao titanik. Ne sjećam se kada su doveli neko veliko pojačanje. Sve neki prosječni igrači koji nisu uopšte dorasli tom klubu.
Koliko su se prepali za pozicije u upravi da su poceli gluposti da objavljuju unazad najmanje 2 sedmice..Nikad nisam sreo goru upravu u tako velikom klubu kao sto je Barcelona,ne moze se prepoznati tim koji je bio pod vodstvom Laporte...Sramota je da takav klub vode nesposobni tipovi kao sto su ovi usljivci...
dembele je igrac strasan, to ce se tek vidjeti
ali mislim da nije fer da tako postupa prema dortmundu, oni su napravili igraca od njega, i od mnogih ce napraviti