Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj Guardiola će sad rasturiti Barcelonu, nakon što je sa njom osvojio sve i svašta...
Zašto nisu pustili čovjeka da završi sezonu? Sad će ovaj doći i okititi se trofejima do kojih je drugi lik vodio tim.
PA Heynckes će voditi Bayern do kraja ove sezone što podrazumijeva i finale LP i finale kupa Njemačke... Guardiola dolazi tek pred početak nove sezone 2013/2014
Ja mislim da ce mu ovo biti promasaj karijiere ! Mislim da ono sto je napravio sa Barsom bi mogao bilo koji drugi poznati trener da uradi ! Zasto nije trenirao Mallorcu ili Recreativo nego bas najjaci klub ( u to vrijeme ) ! Steta velika za Bayern !!!
on kada je dosao nije barcelona bila ni u pola jaka kao sada. perfekcionirao je onu tike taka igru koja je sada fenomen. radi se o kvalitetnom treneru.
Ali mi ne zelimo Guardiolu, vratite nam Juppa !