Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ali navijaci brinu za rezultat. Nama je to najvaznije i najbolji pokazatelj stanja Rezultat je jos uvijek neadekvatan vasim najavama, i nasim, navijackim ocekivanjima.
EL!
Dino...krasan razdjeljak nosis...Kao neka otvorena knjigica na glavi...dzepni prirucnik....:)
Trazi se pismena osoba,da popuni papire za licencu,za Torpedo!
Ovaj Selimovic potrosi sve pare na licnu promociju. Te ja ovo, te ja ono, jos ce kupiti onu nagradu za naj menadzera godine
Mi brinemo za rezultat!!!! SRCE NA TEREN, HOCEMO SRCE NA TEREN!
nista nisam zadovoljan kao navijac sarajeva,mislim na trenutnu igru ekipe,strepimo gotovo svaku utakmicu,pripreme i super uslovi ova ekipa mora puno bolje,to je sad najbitnije a licenca tek kasnije
novi izgled spoted.ba portala posjetite nas posjetite i nisteznali.com ako vec niste Hvala
Vazduh trepti ko da Željo gori, sprema se druga liga.. Amare sine odmori.
Da hoce bar jedan naš klub sljedece godine igrati u grupnoj fazi EL to bi povuklo cijelu ligu na bolje
FORZA BORDO JUNAJTED ALE ;D
Okamenjeni vuk je mali štrumf. :D
Sadžić Trajko jel ti krivo što ste ispali u kupu na koševu. :D
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
ABd dvostruka kruna na koševu i grupna faza bar euro lige sljedece godine.
Na stranu koliko god vas ne volim, moram da vam kazem da dok vam je Dine Selimovica i Ibrakovica i razno raznih likova u FK Sarajevu nikad se vi necete maknut sa mahalske tacke od kluba, Sarajevo svi vole kad treba uzimat lovu na transferima i to je cinjenica da pojedini ''biznismeni'' dovedu igraca u Sarajevo, ako imalo Sarajevo pokaze kvalitetu na polu sezoni se rasproda i tako iz godine u godinu tako da Sarajevo jos trofeja nece vidjet podugo.Zeljo je sve svoje titule osvajao gotovo sa timom koji je vise godina bio zajedno.Necete se vi uspijeha nagledat jos dugo dok su vam Dino I Ibrakovic u klubu, a braco gumena glava clan skupstine...Kad sam poodavno vidio ko je u skupstini FK Sarajevo i koliko ih ima, da su morali zakupit salu KS...tek sam tad shvatio sto Sarajeva nidje nema..nece vas ni sad bit, nece vam malezijac davat lovu da je Dino i propali Celikov pulen Ibrakovic trose kako oni hoce.
ovi pitari lazu ko bh politicari
jel neko u zadnje vrijeme bio na kosevu ? dal iko gore govori bosanskim jezikom ?
A da no da govori
zeljo je oduvjek bio multi nacionalan klub koji je bio svoj...ili ti po naski skupa udavaca.....