Komentari (187)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hahahah,al kaze thank you very much... hahahaha...
jesam buraz,na zapadu kao i inace... :D
Jesu se s*** Njemci Kamata? hahahaha...Ovo je za njih bilo iskustvo...
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
hjoj boze koji kompleksi !!!!! hahahahahaahahahaahh grohotom se smijem :D
koliko se napinje usrace se u gace
Svakih deset godina jadnici osvoje nešto pa onda polude od sreće. Glavna proslava je ipak bila u Lukavici gdje inače žive skoro svi prvotimci Sarajeva a kako se priča navijači su promjenili himnu kluba i sada im je himna ona poznata "Od Topole pa do Ravne gore".
E cuj kompleks :-) Djeco draga Sarajevo ima samo jedan kompleks, gradi se u Butmiru!
"Oteo se kontroli" ??? Pa njima je Željo SVETINJA i mjerilo, to ti je kao da su uspjeli biti na tabeli ispred nekog velikana poput Real Madrid-a i sličnih. NISU NI SVJESNI KOLIKO SE OFIRAJU !!!
cuj predaj se strumfe hahah pa znaci Boze hahaa koji kompleks lik ima od Zeljeznicara
DINO BEZE JEBI IM MAMU
Nevidena seljačina i primitivac
Potpuno ga razumijem jer je bio u velikom grcu osvojiti titulu ,a sta ako ne, mislim da mu je pao veliki teret ono Hamletovski biti ili ne biti pitanje je sad i tako iz kola u kolo a sad piti i samo piti jer bio je napetih i usranih gaca tj radilo mu se o glavi ,mislim prije svega na radno mjesto i ono poznato uprava napolje .....jednostavno pricala se prica napuhivala bez osnoe i umalo da se istom razbije o glavu sa slagom na tortu da im je skine nicim izazvan Zeljo (a ko na njega se nije ni racunalo) e racunaj da plavi ne izgubise ni od Sirokog ni od Zrinskog pa i time otvorise mogucnost da titula ne ode u Hercegovinu .....e pa udostoji se i zahvali komsijama sto se umjesase pa se istopi prednost druge konkurencije i mogucnosti da se titula rjesava zadnje kolo u hercegovackom derbiju......navijaci jedina svjetla tacka ,zeljeli su toliko titulu i neka je dobise cestitam,a volijo bih zbog Dine,Ibrakovica i Kusturice da i nisu jer godinama navijace vuku za nos napuhanim pricama .....
Seljacina nam samo bruka klub. Pa ne tako davno je isti ovaj Selimovic ganjao covjeka ispred BBI centra, kao 'Ti ces meni psovati sa tribina...', zamisli levata ***te? Sta sad ja da sam igrac, trebao bih ganjati raju sa Koseva/Grbavice jer psuju? Nek psuju, psuje svako, pustite ljude da rade sta hoce :D
Komplex zvani zeljo!
Ko ne razumije sale izmedju ova dva kluba je kompleksas....ovoga je uvjek bilo i bice.. A zasto bi direktor bio kompeksas...? Covjek dosao osvojio titulu, prosle godine kup, podigao klub u svakom smislu ( organizacija, sponzori....) - licemjeri su kompleksasi... vozdra!
KOJI CIRKUS DA DIREKTOR KLUBA OVO RADI..A VAMO SE SMIJESKA I ULIZUJE KAD DODJE NA GRBAVICU....POPLJUVAT CEMO TE SLIJEDECE SEZONE JEBEMO TI UMRLE!!!!!!!!
Ovaj takozvani @Sar@jlija je prepun negativne energije,frustracija,mržnje i kompleksa. Svaka čast kako može sa ovim odlikama da i dalje živi svoj život.Ubij se bolan što prije biće ti lakše.
Pa kaže PREEEDAAAJ SE ŠTRUMFEEEE IZGUUUBIOOOO SI BOOOOOOJ...hahahah koja si ti živa legenda druže direktore :)
kmeeeee kmeeee hajmo TheMajmuns '87 pucajte dislajkove kad niste bili sposobni da bodrite svoj klub sa tribina mamicu vam futavu kmeeeeee
Upada sa lozinkom da prozivkom rešeta, Da niko nije mrdn'o, sad ostavlja komentar, Puni redenici, tastaturu praši, Čuvaju mu leđa braća forumaši! (Klik-klik) - Miš sam repertir'o, I pucaću bude li me neko iznervir'o
Smetljar.