Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hajduk je uvijek bio otvoren za bh nogometaše
Jedan od najboljih igrača u PL Mislim da će Hajduk sa njim profitirat i da će i on ujedno isto tako.Care neka ti je sa srećom i samo radi
PAMETAN MOMAK ZNA DA RADNIK ISPADA U 2 LIGU
taj decko izgleda kao konobar, vjerovatno je kafic Hajduk u pitanju a ne njihov fudbalski klub mada i oni su tako losi da u njihovom timu i konobari imaju mjesto.
velika greška dino. oni para nemaju, a ni morala, što znači da ćeš morati pet puta biti od konkurencije da budeš standardnan igrač u tom klubu. igrat ćeš samo ako osjete da bi mogao biti prepoznat kao objekt prodaje za veće pare.
u pravo vrijeme za pravi klub...ides ti dalje od Dinama aBd..Sretno
Hajduka*😂
Dobrodošao Dino u daleko najveći klub u Hrvatskoj. Tvoje je da ostaviš srce na terenu i navijači će to prepoznati. Inače, prosjek gledatelja na utakmicama Hajduka je 12 tisuća
@bospos dje si tisućoooo
Gdje si milkicuuu
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
dobar igrač, dobar klub za njega
dobar igrač, dobar klub za njega
Dobro nam dosao!