Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A ja dovodim Jessicu Albu u garsonjeru
blago se tebi ti imas garsonjeru xD meni da pristane nemam je gdje dovesti :D
Kasno su se sjetili dovesti pravog trenera, ali Mamicu i trebaju ovi balkanski treneri da im se moze mjesati u posao i da ih svako malo moze smijeniti pa opet dovesti, samo da je sve i dalje po njegovom. I ako ga uspiju dovesti, u sto cisto sumnjam, tu ce puci tikva za 10-15 dana, kad Magath vidi gdje je dosao.
Ako ga dovedete u Dinamo, momci hebali ste jeza u ledja! Duze sam vrijeme pratio rad felix magath-a i samo znam da je lud opicen kad je kondicijska priprema u pitanju! Sjecam se jedne izjave u sport bildu kad su ga pitali kad prestajje sa intenzivnim istrčavanjem određenih distanci. lik je samo ladno odgovorio dok ne pocne neko povraćati! Hebat ce igracima ...... ako ih on bude trenirao
tzv. "gonič robova"
hahahah magath odbio par imucnih ruskih klubova jer je rekao da zeli voditi samo bolje klubove iz lige petice a da preuzme dinaamo. zivi bili pa vidjeli ja bih volio ali sanse su ispod 1%
Dinamo moze naprijed jedino s Vahom .
Odličan izbor, ali ne vjerujem u uspjeh i realizaciju dogovora. Kod Magatha nema puno priče, igraći moraju izvršavati ono što on naloži. Magath je smrtna kazna za nogometaše iz regije, umišljene zvijezde koje ne trče i treniraju. Bit će zanimljivo ako se ostvari.
1 mijesec Mag(are)ate....ebat ce ti Mamic muma i gotovo....a ovaj Dinamo postao ko Anzhi::)))))))))))
kad dodje na balkan tek tad ce shvatit kakvi su ljudi na njemu...dajem mu 6 mjeseci pa ce dobit nogu...ipak su svi ovi treneri neznalice...JEDAN uvijek u dinamu najbolje zna.
ma dovest ce oni jurcica nazad mora kruno na 5 mandata da nagura :D
Ovo je za njega 4.liga, tako da nema sanse
ja cu se javno zapalit ako je ovo istina. posto znamo da nije - planiram zivit 100ju