Veliko iznenađenje
50

Dinamo šokantno poražen od najgore ekipe HNL-a, Gojak i Hajrović starteri

N. K.
Nenad Bjelica (Foto: EPA-EFE)
Nenad Bjelica (Foto: EPA-EFE)
Nogometaši Dinama poraženi su na gostovanju kod Varaždina u okviru devetog kola HNL-a rezultatom 1:0 te su tako doživjeli već drugi neuspjeh u posljednja tri ligaška kola.

Modri su dominirali u prvom poluvremenu, imali nekoliko dobrih prilika, ali je odbrana Varaždina na čelu s odličnim golmanom Nevistićem uspjela neutralisati sve napade ekipe iz Zagreba.

Fenomenalni Nevistić je i u drugom poluvremenu izluđivao Dinamove igrače, koji su propustili zaista veliki broj šansi, a kazna je stigla u 62. minuti kada je Guera Djou postigao jedini pogodak na meču dovoljan za pobjedu Varaždina.

Zanimljivo da ovaj poraz Dinama od slabašnog Varaždina dolazi samo nekoliko dana nakon što su u prvom kolu Lige prvaka razbili Atalantu rezultatom 4:0.

Inače, za poraženu ekipu od prve minute igrali su bh. igrači Amer Gojak i Izet Hajrović, koji je zamijenjen Petkovićem u 58. minuti susreta.

Dinamo je ostao na drugom mjestu HNL-a, a ima isti broj bodova kao i lider Hajduk, koji ima nešto bolju gol-razliku. S druge strane, Varaždin je prepustio posljednje mjesto ekipi Intera iz Zaprešica.