Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
moke 02.05.2010. u 10:45 ja to govorim stalno - mi balkanci nismo nikako u redu u glavama, dzaba vam je sva prica. sad nema ne-hrvata, ali opet se nadje neprijatelj. sustina na balkanu je tuci se, a nacionalizam i religija su samo izgovori. @moke Bravo moke Potpisujem
Za razliku od tebe poturice, ja vrlo dobro znam ko sam i sta sam i tu nema nikakve dileme... a ti ko si? Dokle ce tebi usi rasti?
antikomunist... 02.05.2010. u 11:15 KO SI I STO SI SKONTAT CES KADA TI USI BUDU DOVOLJNO PORASLE .
mujaga 02.05.2010. u 11:55 JOS JE BILO LJEPSE GLEDATI TRAKTORIJADU .
joj kako je lijepo gledati hrvate kako se rokaju izmedju sebe... sta li su im to srbi opet skrivili???
Nedaj Boze vise nikada Tita! JA NISAM JUGOSLOVEN, JA SAM SRBIN DELIJA!!!
Jos su te koze postale produktivne. A danas vlada samo destrukcija, kao i prije njega.
Zbog toga sam i dan danas cvrstog misljena, da je Tito bio najprosvjecniji Jugoslaven. Covjece, tolike godine je drzao ove balkanske koze mirno u stali.
Samo nek nema mrtvih delfina i pingvina. Za ostale lako ćemo.
ja to govorim stalno - mi balkanci nismo nikako u redu u glavama, dzaba vam je sva prica. sad nema ne-hrvata, ali opet se nadje neprijatelj. sustina na balkanu je tuci se, a nacionalizam i religija su samo izgovori.