Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Danas fine vijesti, sto jes jes :D Bosna i Hercegovina do nogu potukla Srbiju na gostujućem terenu
U sklopu priprema za nastup na elitnom krugu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, Juniorska reprezentacija Bosne i Hercegovine danas je u Staroj Pazovi odigrala prvu od dvije prijatelsjke utakmice sa odgovarajućom selekcijom Srbije i ostvarila pobjedu ubjedljivim rezultatom 5:0.
Kakvo prskanje nejaci iz Servistana :D
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ovo su buduca dva nova dijamante, lijepo zasluzili ste poziv.
Do kad će ovaj Željin selektor više da poziva Željine igrače? Treba stati ovom nepotizmu u kraj!
izgleda Mamić izašo iz zatvora, odoše malci za "English premier league" vrlo brzo, usudio bih se reći uskoro, Totenhem i sl.
gojak umjesto medunjanina hodzic umjesto ibisevica
hvalim te boze...
16 maja?
Zasluzen poziv. Mladim igracima treba dati do znanja da se na njih racuna.
Neka su ako misli da zasluzuju a na mladzima svijwt ostaje
@eurokrem Pravopis, ne sve samo ono osnovno...
ara u napad kad nema dijamanta.. strašna forma
16. maja ce objaviti spisak? Mozda ste mislili na mart ;)
Zasluženo! Još da se Meša sjeti da odbranu osvježi sa Dumićem i Memiševićem, a u dogledno vrijeme i napad sa Kodrom i Bajićem, ako zasluže, naravno!
ovo Baždarevič radi za Mamića,poziva dva givita u repku da im nabije malo cijenu da ih Mamić proda...kolika je tvoja kinta Meša
tvoj smisao dana je trolanje? jadno.. hodzic u izuzetnoj formi, Gojak veliki talent kojeg treba "osigurati" upravo kroz utakmice sa slabim protivnicima kakav je Gibraltar. proces podmladjivanja repke mora poceti, sto i radi selektor.
@pravda990 ne budi smiješan Bro.Sttaviti dvojicu igrača koji igraju po hrvatskim oranicama u našu repku je zločin,...svaki naš igraš treće njemačke lige je bolji od ove dvojice givita i zaslušuje više biti pozva u repku
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
vrijeme je bilo zasluzen poziv sretno momci