Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tri klase iznad svega na ex-yu
I Država Željo lider k.č.l. tu negdje
Bravo Dinamo!
I onda dodje Amar Osim s onim velikim stomakom i objasni nam kako kod nas nema talenta i da nasi geni nisu kompatibilni sa vrhunskim fudbalom... Hvala ti na objasnjenju Amare.
Dok nam onakvi kao Amar budu strucnjaci mi Evrope vidit necemo.
"Mi smo bad blue boys ,mi smo Dinamo, ko sljeme veliko ,srce imamo"......E moj Kemo da si ziv pa da gledas svoj dinamo sa svog mjesta na maksimiru...
Robi brate pa da nije Izeta Hajrovića nikada nebi bili na Svjetskom, zato zovi momka podhitno, potreban nam je.
Trenutno najjači klub na ovim prostorima mada ih nisam gotivio prije rata ali sada mi je iskreno drago. Samo bi volio da mi neki pravi navijač Dinama objasni zbog čega im je Mamić odvratan, pa ovo je sve njegova zasluga, da ovo napravi od mog Čelika bio bi doživotni Gradonačelnik Zenice.
@hihieiii Jača je Zvezda.
Neopisivo..Dinamo život moj
Revanš je za 6 dana, ne za 7* i zašto je Hajrović 'bivši'?
Svaka cast Dinamu
Čuj ti komentara Hajrovića ne treba zvati samo što nije dobro odigrao jednu tekmi,onaj Prosinečki ako kiksa sljedeću treba mu nogu dati,ne mora značiti ako ne bio dobar igrač da je dobar trener.
100% se slažem da tvojim mišljenjem
A nasi klaunovi su ponosni izgubiti 3-1 kod kuce.... razlika luzerskog i pobjednickog mentaliteta
Bio sam ja rodjen i prošao kroz sve to,da je ovo što ja pišem laž,nebi se toliko palili i lupali minuse,kamenjarci jedni
Ja sam čestitao i Dinamu i Zvezdi,da nas nisu napale Srbija i Hrvatska i unazadili nas,možda bi noćas i neki BiH klub igrao tekmu za ligu prvaka,to su činjenice a ne provokacija ovih ili onih
@gooUser1561481605 Ti k'o pokvarena ploča... Malo čestitaš, pa malo pljuješ.
Ti si kreten, vjerovatno nisi bio ni rodjen kada se desavalo to o cemu pises. Vidis da si naucen da mrzis. Mrznja i zavist su bolest. Jadan ti.
nije to jos zavrseno
@pizza No sikiriki za Dinamov prolazak. 😉
Zbog Dinama mi je stvarno drago! Klub koji se ne fura na nacionalizam, nikakve skandale ili sl., a pomogli su i dosta momcima iz BiH. Sve najbolje vam zelim!
Svi zaboravljajte da su nas napali i ovi i oni,u Zagrebu i Beogradu nije bilo rata i mogli su napredovati u svim sportovima,nama će nažalost trebati vremena da dodje o na ovaj nivo,ali samo polako,u svakom slučaju čestitam i Dinamovim i zvezdinim igračima
@gooUser1561481605, krajnje je vrijeme da politiku odvojiš od sporta i da se vratiš u 2019.! Uvijek krivca za svoje neuspjehe i poraze tražite u drugima, umjesto da krenete od sebe.
Da smo vas mi Hrvati napali tj da smo zatvorili svu pomoć ne bi vas bilo. Stavljati Hrvate i Srbe koji su vas iskasapili nije ni najmanje u redu. Pa i oružje vam je dolazilo preko Hrvatske.. de razmisli malo kome odgovara mržnja između Hrvata i Muslimana, pa naravno Srbima i i onim Bošnjacima i Hrvatima koji su proizašli iz partije.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
SVAKA CAST DINAMU !!! Nisam gledao utakmicu ali vidim rezultat ... Rutinski to privedite u Norveskoj.Mozda se i nadjemo u grupi...