Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako Dinamo večeras izbori plasman u grupnu fazu Lige prvaka, osim što će u Maksimir doći 15 milijuna eura, svaki klub HNL-a dobit će po tri milijuna kuna, novac iz UEFA-inog Fonda solidarnosti. Iz te perspektive itekako ima smisla odgoda prvenstvene utakmice Dinama s Rijekom, jer Modri ne igraju samo za sebe već za sve prvoligaške klubove, kojima u postojećem siromaštvu tih tri milijuna kuna itekako mnogo znači.
yebo vam rajko mitic tatu
Ajmo Zvezdo junački,od kako name je Miloje trener,evo treća sezona svaki put smo prošli sve ekipe ovo je 12!A u mnogim mečevima protiv nas sudjen penal,isključivan igrač naš,ali velikom borbenošću smo uspevali...Kod nas doktori za fudbal su Marin i Borjan,ovi drugi velikim zalaganjem i srčanošću to nadoknadjuju!A vi dinamovci što bi voleli Zvezdu u grupi,želim vam da vam se desi!Nismo mi sisice kao grobari,uvek smo vas fudbalski i navijački gazili!
@ZvezdaSrbija Au junačina. Vi ste jaki samo ako ste iza tenkova, a kaukanje vam je bila uvijek najjača strana.
pero,gazili smo vas 4 godine,toliko kod nas švabe nisu ostale ni u prvom,ni drugom svetskom ratu,pre smo ih isterali no vi pijandure i pljačkaše iz Srbije..
Ako kojim slucajem prode cz volio bi ih u skupini s Dinamom da ih mori razbiju ko beba zvecku
Nema te vi igrače koji igraju srcem,nisu tolimo posvećeni,ovi naši kao nadrogirani uz navijače!!Kad nistevuspeli da se sretnemo ovih 25godina,sad kad smo se mi podivli poslednje tri,nemate šanse protiv Zvezde,hvalite se nekim rezultatima,a igrali ste protiv puno lošijih ekila,naravno zahvaljujući zasluženom rankingu!
@bauuh u obe tekme,svaka cast cz al Dinamo je za koplje iznad,uostalom trebate prvo proci YB
PRIKAŽI ODGOVORE (3)