Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
IGRAĆE ON KO I ĆAĆA ZA BiH ; )
Zasto imam osjecaj da cu narednu deceniju intezivno citat o rodjenom zagrebcaninu, hrvatskom drzavljaninu?! Mozda zato sto mu je otac m.usliman a majka katolkinja, pa interesantan radi toga?! Nemamo veze sa momkom, zelim mu sve naj, al nemojte da deset godina narednih pisete o njemu! Isto tako mozete pisat o bilo kome, da li hrvatski mediji javljaju kad sarajevo pobjedi i sesar dao go, ili zeljo, svejedno?! Kakve veze imamo sa dinamom?!
za ove budale što jeeebuuu haliloviću majku. jeeebeeem i ja vama majku u po anusa.
Ako on zaigra za nas i ja cu. Mama tu vuce konce daj boze da se nije poceo i krstit
ovaj mali mozda i ima bar malo zelje da igra za nas, ali kad vidi da smo ga se mi ovako odrekli (preko portala sumnjive kvalitete) zasto bi branio nase boje -.- Mali strasan gol, abd daces ih jos mnogo al za nasu repku!
Ako nemate ništa pametnije onda pišite o rezultatim sa rekreacije,boli nas briga za neke tamo
Ovaj slino Pjani može jedino kopačke vezat prije tekme
Nisu svi na ovom svijetu jadovi kao vi kozojebi i Jude iz Južne Bosne, jadu koji si prodao jezik i naciju za par polovnih opanaka.
Kuri nas bolac za malog Hrvatića Alena
Alenu želim sve najbolje u karijeri i za koju god se reprezentaciju odluči biće dobra odluka.Zlatana Ibrahimovića smo izgubili(otac Bošnjak),Darija Srnu isto tako(otac Bošnjak).Vjerovatno ćemo izgubiti i ovog malca jer PIČKA je čudo!!!!
Sta nas briga kako je dinamo igrao, a jos manje ko je dao gol.Ustaski portali samo objave ako je neko ubio nekoga na nasim stadionima a nista pozitivno o nama, pa bi zamolio urednika ovog portala da nes ne filuje vise ovakvim glupostima..
Tooo brate neka si im rekao ha ha ha ha
koje sad taj Alen ?
Necu da mi covjek rodjen u hrvatskoj igra za bih, necu da budem kao oni pa da mi pola stranaca igra, spahicu i ti idi, ni ibrahimovic me ne zanima. Samo rodjeni ovdje!
Treba se svim silama boriti da ovog Halilovića imamo zajedno sa Pjanićem u veznom redu. Kakvo bi to bilo vezanje.
svi golovi na 4 fudbal .com
boli me karina za halilovica. zasto njega potencirate a ne ostala 4 gola na toj utakmici ili ostalih 867 golova postignutih danas?