Novo pojačanje "bordo" tima
0
Dilaver Zrnanović potpisao za FK Sarajevo
Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
treba varupu dovesti da opći nad željezničarima
horde su napravile invaziju na EU, tačnije prag. zapamtite to skretničari J E B O li vam sandžak majku. gredić sandžo koji voli željA :)
Ne igra ime ! On je najbolji stoper lige ! Vidjeti cemo sta cete govoriti kad bude dobio poziv u repku ! Blago ekipi koja ima njega ! Sarajevo je napravilo pravi potez !
a jel škoro još čeka papire haha ...papiri su krenuli ima 8 mjeseci iz mexika
Dilaver=skracenica od Diler i haver ... ma nije ruzno ime ...
pazar je slican sarajevu samo sto je mirniji, a niko vas nece dirati, samo recite da sam vas ja poslao
Valja za rajvosa pocet navijat, sve hljume iz BUDE pokupovaše...ZIGE ZAGE ZIGE ZAGE OJ OJ OJ
Ah sto ima bogatu igrack karijjeru hahahahaha. a o imenima necemo..uscuplic, obuca, varupa, delivar ...ma sve nesto egzoticno...kakav klub takva i imena...jedno veliko upakovano govno u tetrpaku...ne zovu im dzaba onaj stadion wc solja....hajmo halenjaci....
Napisite iz kojeg kluba je presao u FK Sarajevo, Zrnan ne prelazi u Sarajevo iz MTZ-RIPO vec iz Banovicke Buducnosti, proslu sezonu igrao je za Buducnost
kolonija banovićana u sarajevu
E kakvih sve gluposti neće čovjek pročitati ovdje.Što mrzim ovaj naš pogani narod.Čuj ružno mu ime :S. Ne igra ime to da znate,a Dilaver je veliki gospodin prije svega pa tek onda veliki fudbaler.Sa Torlakom će činiti sjajan tandem. Na ovoj slici se on i ne vidi baš najbolje,mutna je slika.Mogu vam samo reći da je to odličan igrač.Iz Bjelorusije je u Budućnost došao zato što nije imao nikakav angažman vani pa je tu ostao da održava formu. A vi što na osnovu imena određujete kakav je ko,sramite se.Sretno Dilavere.
GLABGLAB udahni malo ugusi se izvadi ga bar na sec iz stau
jos malo pa ce se sarajevo zvati buducnost banovici - sarajevo. cuj dilaver.
glava kao kosnica za pcele,pravi bosnjo.
Koliko ja znam najveću broj sandžaklija je ćiro dovuko od Priboja na Limu!
hahaha... joj sta vam Sandzo Irfo radi. Cijeli Sandzaktrans sad u Sarajevu. Jakih pojacanja, majko mila, nikad cuo za njih. Nema veze sto nema para, bitno je dovest jos jedno 20.tak igraca iz Igmana, jali Sandzaka. Bitno se uvalit!
MANIJAK , STRPAJ ZVAKU I ZVACI !!