Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
DIJAMANTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT!
naprijed!!!!
edooo ti si booog...
ne kontam...hocemo li i citavu 2011 slusati/citati vijesti o ovim likovima?! Ok dobri su, ali stvarno ovo vise bolesno izgleda.
A sudeći po tvom riječniku ti nisi ni za g....a Džeko Dijamantuuu
a dijamanta i govana
Deko kralju , samo naprjed . Ljubomorni kompleksasi mogu samo da ti ga P.O.P.U.S.E
Chuck Noriss moze biti sve osim dijamant,jedan je EDIN DZEKO!
Džeko samo naprijed....obozavamo te :*
samo naprijed dzeksone!! Pohvala Sa-x timu na radu
ne kontam, sto me neko dr.ugi cini ponosnim? dzeko je dobar nogometas i izgleda da je i dobar covjek i fin decko...al to je sve on, a ne ja. on moze biti ponosan na sebe, ali kako ja mogu uzeti njegove zasluge na sebe nekako? na istom suncu ga.ce susili, pa eto i ja zasluzan? grupne zasluge, grupne odgovornosti...kuda ide ovaj svijet?
A u koji klub prelazi Džeko? Zna li se išta? hihihi ihihi
džeko je kralj ;)