Komentari (305)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Atl.Madrid imje ocitao lekciju kako se igra fudbal, ali onako muski
im je
navijanje fenomenalno, inace ova im ide u pozadini cijelu tekmu https://www.youtube.com/watch?v=JbrAxjp_1oA
PRIKAŽI ODGOVORE (23)
Lionel Gdessi..
Vrbanjuša prvak svemira!
nije mogla barcelona proci, nisu imali 12 igraca na terenu, tj. nije sudija dijelio crvene kartone protivnickoj ekipi.
Ljudi treba biti realan i skinuti kapu Barceloni. Pružiti onakav otpor jednom Atleticu, može samo veliki tim.
Nedim Hodzic na haparatima...
psg je kurton
Ima li neko da mi objasni zasto Iniesta nije dobio crveni karton? Ako me pamcenje dobro sluzi, crveni karton se daje za igranje rukom u kaznenom prostoru. Jel to skoro mozda ukinuto il ima neki exception? Ne kontam.
Stani malo,Alonso od Bayerna obori covjeka kao zadnji covjek pa dobi samo zuti....sto sudije mogu sjebati utakmicu,to ne moze ni jedan igrac ni ekipa...bas cu da pogledam i igru Barce....i Bayern se provlaci ko prdez iz gaca...
Čuj Bayern lako sa Benficom, ukeketili se, dobili 2 gola, i to gubili na početku... JOOOJ, KLIXU
Bayern je previse lagano shvatio Benficu.
ako si gledo utakmicu mogo si vidjeti da je Bayern igro sa pa otprilike 70% snage
Steta sto se Atletico nakon gola povukao u odbranu jer su apsolutno bolje stajali na terenu od Barce.. To povlacenje ih je moglo skupo kostati jer da su usli u produzetke izjednacenim rezultatom tu bi garant popusili.. Sve u svemu Barca grohnula.. Zamor materijala i gubitak inspiracije je ucinio svoje
Pratite nas i zabavite se: http://cudnisvijet.blogspot.com
A hajde,ne moraju uvijek isti osvajati LP,iz tog razloga navijam za Atl Madrid ;)
Barca,Real su ekipe koje realno zavise od pojedinaca.Veceras smo gledali kako cijeli tim Atl.Madrida ulaze trud i to im se na kraju isplatilo.Svaka cast momci
Navijam za Real, Atletico ne mogu smisliti, ali zbog svega što su uradili večeras, ove sezone, i općenito zadnjih godina, mislim da su zaslužili Ligu prvaka ove sezone.
pobjeda fudbala!!!!!!
A sve je krenulo jednim nebitnim el classico pushingom koji su igrali pod rucnom,tu rucnu su ostavili i kontra sociedada a koliko vidim i veceras.Jel rucna zastekala ili sta? Divna vecer,em su izletili em im nije sudjen ociti penal nakon jos jedne ogromne greske rizzolija kad nije dao cisti crveni iniesti ali eto,karma is a bitch :) HALA MADRID!!!Undecima en route :)))
@nevjerni toma Barca je cak prije Arsenala u padu forme,samo su eto dobijali neuvjerljivo Las Palmas i Getafe,a protiv Villarreala se to vidjelo...kasnije je postalo jos gore. :)