Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
http://www.powerplaymanager.com/r305072 odlična on- line menager igra, možeš imati 2 ekipe- hokej i nogomet, definitivno probati :)
Sada svjetski fudbal samo moze zaliti za onih 2-3 godine koje su Forlanu propale dok je igrao u Unitedu. Da je odmah po dolasku u Eurpou otisao u Atheltico sada bi bio najcjenjeniji igrac na planeti. Ovako uvijek spada u neku lijevu klasu igraca.
...nek tu imaju kojekakvi lampardi,cristine gaynaldo, lesi itd...bezze
trebao je uzeti Paragvaj da gledamo striptiz Larisse :D pfffff
http://bit.ly/lp5x4M
sad nesto kontam, zasto forlan nebi bio najbolji igrac svijeta, zadnjih nekoliko godina stvarno odlican, a nikad ga nema ni medju prvih 5 najboljih po nekom fifa-uefa izboru...nek tu imaju kojekakvi lampardi,cristine gaynaldo itd...bezze
fakat sta reci nego majstor
Majstorčina sa Srebrene Rijeke - s koje god obale, važno je zvati se Diego :)
Majstorčina!