Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakva god da je sirovina nas Kolasinac, za Monreala je izmislio fudbal.
Arsenal qurcina, Atletico odličan. Griezmann i Costa pokidali, a dugo gore igrače od Bellerina i Monreala nisam gledao. Ozila i ne računam, to je mrtav igrač od odlaska iz Reala, nije njega džaba Mourinho olako pustio. Svaka čast Atleticu, vjerovatno ovo i osvajaju.
Necemo sad koga je sve murinjo olako pustio 😉
@Prangloss Znam na šta misliš.. :))
COSTA KRALJ
samo me cudi zasto nije uveo kolasinca,momak je jak,korpulentan,brz da probije stranu,e sad mi ih nije zao nek ide onaj majmun sa klupe....
Kolasinac treba da ide iz Arsenala
Barca ligu i kup Real CL Atletico EL
arsenal je sam sebe pobijedio u prvoj utakmici ,umjesto da ih natrpas ko liverpul romu 5 komada ti cuvas rez.e sad alahimanet
Samo da vise ode ovaj ublehas od trenera.Godinama ima strasne igrace,a nista van Engleske nije osvojio(i tamo se ne sjecam kada je sta osvojio)
Mikhitaryan i Aubameyang odu iz Dortmunda da igraju za klub koji se bori za titulu u prvenstvu i ligi prvaka.... A dogodine će opet igrati Euro ligu.
bravo to važi i za ostale Dortmund igrače
Rekao sam da će ih Atletico minimalistički dokusurit... i to u potpunosti zasluženo. Sve čestitke.
Teska vremena cekaju Arsenal.
Nažalost, teško je njima odavno
Izgleda da ćemo imati jednog bosanca u finalu europa lige. Golman Salzburga je Cican Stanković iz Bijenjine
@ante k europska liga drug a ne liga prvaka :D
Atletiko najsugavija ekipa sto postoji. Njih ne mozes voljeti al nikako. Bolje navijati za Krusik iz Vukovija. SMRADOVI SPANSKI !
Kada te zalizani krokodil koji vodi ekipu sa tribina, pobjedi u ovakvoj utakmici onda je stvarno vrijeme za penziju. Hvala za sve Arsene, ali vrijeme je za čovjeka koji ima muda da se suprostavi upravi i dovede prave igrače na teren, a ne belerina koji namješta frizuru dok ljudi slažu napad, džaka gleda kako će se potući i sl.
Taj tzv. zalizani krokodil je jedan od najboljih trenera na svijetu. On sam je napravio od Atletica respektabilan klub.
Ma jači je Atletiko, to se iz aviona vidi.
spanci mlate engleze kad i gdje god stignu haha dok englezi vec godinama pricaju da su najbolji, spanci to dokazuju na terenu. Jednostavno daleko najjaca liga na svijetu!
Ne može nikako biti jača LIGA od EPL. Mogu biti jači pojedini timovi, koji su u zadnje vrijeme uspješniji u Evropi. PRIMERA nikad neće biti jača liga od EPL.
Kakva god da je sirovina nas Kolasinac, za Monreala je izmislio fudbal.