Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Probaj glumiti mangupa stoperima stokea pa ces brzo promjeniti misljenje...
treba njega po ustima opaliti kopackom, pa onda reci jebi ga, to je moj stil igranja.
I zato nikad nećeš biti jedan od velikih. Šteta.
Bar si iskren i to je posteno za razliku od Ronalda koji "prebije" trojicu na utakmici, plus prvocira navijace, a poslije se kao izvinjava samo da bi dobio manju kaznu. To se zove licemjerstvo.
to se zove najpostovaniji i najbolji igrac na svijetu a vi pjenite i dalje
Hahaha... Pa njega ne postuju ni svi navijaci Reala, a kamo li ostali. Najvise ga postuju glumci i K1 borci :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Balvan.....jedan je Luis Nazario Ronaldo Da Lima
a moze ovim levatima glumiti mangupa, nek' ode kod talijana ili Ibrahimovicu, pa sastavio bi ga frajer, dva bajrma ne bi sebi dolazio, a talijani bi ga iznabadali zbog ovakvog kurcenja.
Cigan ostaje cigan
ruzan ko slon
Sreca pa nije Suarez bio tu, inace bi mu ugrizo nogu
ne mogu da vjerujem da u headlines stavljate izjavu fudbalera vezano za suspenziju.to nam je svima od esencijalnog znacaja. sta on misli i kakav je van terena. fakat vam fali vijesti. besposleni ste
Cigan obicni , najpraviji igrac uz pepea
Poslije Pepea, ne može niko s onim glavonjom.
najprljaviji*
PRIKAŽI ODGOVORE (2)