Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cekam scenarijo gdje ce igrac dobiti pare da otkupi ugovor pa kao slobodan igrac potpise za potpuni drugi klub. Po ovom sistemu to uopste ne bi bio prekrsaj
pitam se koji su kriteriji i pokazetelji u igri kada Transparensi Int. ocjenjuje korumpiranost u zemljama zapada. Spopadaju se ove jadne zemlje Balkana, Afrike, Azije a tamo na zapadu i Americi se peru ili kradu mnogostruko veci iznosi a opet te zemlje kao cistog obraza (cast Skandinavskim zemljama mada i tu u zadnje vrijeme se otkrivaju lopovluci)...
@ma eto mogu pretpostaviti, ali ne želim da za nešto tvrdim ako ja nemam podatke u tom trenutku. Poznato je da je privatno vlasništvo generator korupcije, ali to je nepoželjno reći ali je poželjno trošiti milione i milione na "borbu" protiv korupcije što sve ustvari kreira nove izvore..
Pa zar to nije klasicna malverzacija, to jest prevara? Ovo ne bi trebalo biti dozvoljeno. Na isti nacin PSG dovodi Neymara i Mbapea. Ko fol ima neki "finansijski fair play", ali ako imas dovoljno kesa, nema veze brale, platice se nekako. Podsjeca me na nas bosanski "legalni kriminal".
To bi ti bilo ono naše... Kako ste otkupili stan gosp.Brankoviću: ''Po zakonu'', dobro kako: ''Pa po zakonu'' :)