Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pola čovjek pola zvijer
..valja se ko ker, ime mu je Didier :D
Majstor !!!!!!!
Naravno da imate poseban odnos, ocigledno se Karinjo zazelio dobrog analnog seksa. Covjek je stalno smrknut, mora mu neko vratiti osmijeh na lice.
Vratio se babo...
Trebao je zavrsiti karijeru kad je osvojio LP sa Celzijom jer je bio savrsen zavrsetak.
Cudan je taj Chelsea, otjeraju Lamparda jer je star a potpisu Didiera kojeg su takodjer otjerali jer je star. Bilo kako bilo, puno srece majstoru...
drug Drogba nije otjeran nego je sam odlucio da ode nakon finala LP u Minhenu..imas citav razgovor na JT ili na sluzbenoj stranici..i za Lamarda takodjer..ni on nije otjeran nego je otisao malo u New York pa poslje odigrane jedne sezone vraca se Stamford..malo informacija ako vec hocete da pisete o Chelsea!
Ocito ti nije poznata politika Chelsea oko produzivanja ugovora sa starijim igracima. A to da malo igra u USA pa da se vrati, je toliko smijesno da cisto sumnjam da i ti u to vjerujes.
Pola covjek - pola zvijer, ime mu je Garnier
ostario ali zasluzio je da se vrati..
majstor ostaje majstor
JOJ MURINJA FUTAVCA, NIKAD MI NIJE BIO DRAG, KAD NEKO KAZE NAJBOLJI TRENER NA SVIJETU, BIO BI I JA SA NAJBOLJIM IGRACIMA NA SVIJETU
Misliš na Porto ?
DOBRO DOSAO DOMA!!! DIDER DROGBA 11!!!