Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dok neko Nasrija ne istjera iz reprezentacije, nece im nabolje krenuti. Taj od kako je upao u repku, stalno izviru nekakvi problemi. Ko bude imao m*da to uciniti, vratice France tamo gdje je bila.
didier im je trebao bit prvi izbor ne bi ispali bez ispaljenog metka
Blanc je bio predobar za te francuske ufurane zvjezdice, Africa All-Stars treba nekog tiranina na mjestu selektora poput Magatha ili Beniteza recimo. Lako se bilo po grupi qrcit sa Platinijem iza ledja, a kad su dosli na prvenstvo medju velike igrace nema ih nigdje. Dobili su samo jednu od cetiri tekme, onu protiv Ukrajine.
zidan preuzima france