Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj Crnjo nije igrao zato što je guzio mame štumfovima, na terenu je bio previše iscrpljen pa nije dobivao minutažu.. Bar je uradio nešto korisno..
Dole MAFIA iz UEFE koja ni ove godine nije svrstala Želju na rang listu . Ako je razlog sto smo slabije igrali u pet -sest zadnjih utakmica i primili 32 gola onda nek im je na čast. Ako UEFI nije mjerilo onakva utakmica u Trebinju onda neznam kome treba UEFA uopšte. Pod hitno poslat Osima da se osnuje neki komitet za normalizaciju u Evropi i da se konacno stvari dovedu gdje trebaju.POZDRAV ZA BRATA MOSE LJOZE i on slicno razmislja kao i vecina nas 500 koji bodrimo Želju.
JEDI G O V N A SHUPCINO VOZARSKA !!!!!!!!!!
Nedostajt ce mi moj mali Bolo i njegova mama, fina je to zena...A sjecam se ko da je bilo danas kad sam ga dao malom Boli i reko mu nemoj daleko, o ode u drugu sobu i zamalo se nije ugusio....
otišo čovjek da se pošteno najede,kod onih viršlara više nema ni viršli!
Nezadovoljan minutažom? Pa ti nisi ni sekunde igrao