Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ne kaki,pape je najbolji !!!!!
Ronaldo je Messi za Pelea
covjek zna..slazem se s njegovom izjavom,,
stefano,izgleda da su godine ucinile svoje
dzeko je za sve njih bog
Vidi bale, sto se zajapurio nad tastaturom. Samo sto ne pukne. Pa sta ako si balavac. I ja sam nekad bio balavac. Ali nisam nikad psovao starije i pametnije od sebe. Bio sam fin i kulturan balavac. Nego dijete, nadji ti sebi kakvu curu pa se na njoj isprazni a ne ovde da ispoljavas svoje frustracije. Sve ti je to od nejebice.
@lizarazu da nisi lizno sto ne treba? Poredak ti je mrak! Zaboravio si Roberta Karlosa, Rivalda,.... Sega si lik pra\'o.
1. pele 2. maradona 3. ronaldo il fenomeno 4. di stefano, van basten, cruijjf, best, zidane, platini....... 5. messi, c. ronaldo i ovaj danasnji sminkeraj zvani ,,nemojte me povrijediti jer ja sam messi pardon ronaldo, znate sponzori isl.\'\' 72 doktora, 16 nutricionista i ostale pi.z.de ma.t.er.ine - razmazena derista a ne igraci danas je fudbal samo medijski jaci i okrent pushachima marketinga, dovoljno je reci da je medijima balotelli medju najboljim napadacoma, heeej baloteli.... pa taj se prije samo 20 godina ne bi mogo priblizit terenu a ne da igra fudbal pa euzebio sam odvede portugal do finala svjetskog prvenstva, gdje je taj ronaldo? pa u onom realu bi adilovic zabio 20 golova. messi u argentini, pa smjesno je porediti sta je samo maradona radio sa argentinom i napolijem, napolijem a ne ovim mega timovi koji nemaju konkurenciju.
Fenomeno bolji od svih zajedno!
Dosta te Di Stefano i tebe i te staračke ljubomore ...
e moj sinko,i tebi su švrake popile mozak(ako su imale sta i srknuti),konjino stara!
Eto pametnjakovic mali, ti ces mi reci. Jest, fudbal su izmislili mesi i ronaldo, prije se nije ni igrao, hahahaha!
\'\'Takvih kao sto su mesi i ronaldo, u peleovo vrijeme, bilo je bar 20.\'\' Kako si samo glup i smiješan HAHAHAHAHAHA
Do sada 49 950 kn profita, 21/55 dobitnih trio nizova s prosječnom kvotom 1,80. Statistika, parovi i dokazni listići su vam predočeni na blogu i arhivi. Također BESPLATNO možete dobiti 22 sistema za klađenje uz moj glavni sistem. Samo ću vam reći da je prosječna mjesečna zarada 7000 kuna a prosječna kvota po jednom listiću 1,80. Ostalo pročitajte na blogu. Igrate sisteme i parove na vlastitu odgovornost. Minus nas svakako može zaskočiti. Nijedan sistem nije sto posto dobitan ako ne pogađate i nitko vam ne može obećati siguran profit ako je pošten. Ne padajte na tuđe riječi da ćete lako zaraditi bez rizika. SAMO NAVRATITE NA BLOG, PROČITAJTE UVOD, PROUČITE STATISTIKU I ARHIVU, I JAVITE SE NA MAIL AKO VAM SE SVIĐA MOJ NAČIN IGRANJA NIZOVA. www . organ . bloger . hr
Djeca su uvijek najpametnija i sve najbolje znaju. Bolje bi bilo da se prifatite knjige, nesto cete mozda i nauciti. Takvih kao sto su mesi i ronaldo, u peleovo vrijeme, bilo je bar 20. Da ne spominjem MARADONU, ali ipak moram, da vas malo iznerviram:-)
a) ne ser.i kretenu b) ponjamke ti se u nadimak crvena fašistička slino