Di Stefano: Mourinho treba potporu svih Realovaca

T
Totalsport
28.12.2012. u 23:32
1
2
Di Stefano: Mourinho treba potporu svih Realovaca
1
Di Stefano: Mourinho treba potporu svih Realovaca Alfredo Di Stefano i Jose Mourinho
Španski mediji, uprkos tome što je u nacionalnom prvenstvu kratka zimska stanka, ne prestaju pisati i govoriti o stanju u madridskom Realu.
Trener Jose Mourinho je, jasno, glavna tema, kao i njegova odluka da na posljednjoj utakmici u 2012. godini stavi na klupu za rezervne igrače klupsku ikonu Ikera Casillasa.

Navijači kluba su okrenuli leđa Mourinhu, klupski dužnosnici "grme" protiv Portugalca, a loše stanje je dodatno pogoršala najava Cristiana Ronalda da ne potpisuje novi ugovor s klubom.

Na kraju svega, zaostatak Reala za Barcelonom u Primeri je toliko velik (49-33) da se već sada može govoriti o tome da su Katalonci neuhvatljivi do kraja sezone.

Javio se u tom pogledu i Alfredo Di Stefano, 86-godišnja legenda Reala i svjetskog nogometa, koji je stao na stranu Mourinha.

"Mourinho obavlja kompleksan posao i mislim da zaslužuje podršku svih navijača i ljudi iz Reala. Pogotovo zato što je još mnogo toga ispred Reala u ovoj sezoni. Još se mnogo toga može osvojiti", rekao je Di Stefano i dodao:

"Niti prvenstvo još nije gotovo, a kamoli Liga prvaka. Nije pametno na ovakav način biti protiv Mourinha".

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Komentari (2)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...

Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: