Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
barca je najbolja zato i veliki pokusava naci taktiku za pobjedu, u dosta derbija je real bio ravnopravan tako da kritiziranje nema smisla
proci ce i barcino vrijeme pa cete govoriti da imate nekoliko trofeja zaredom itd. to ce biti izvlakusa ;)
@ Ccc Fudbale se igra oduvijek a ne samo zadnjeh pet godina
Kakvi su komepleksasi ovi navijaci reala. Svaki put kad ih barca nabije vade se kako su oni prije osvajali sve titule. Brate prvo to nije isti klub kao nekad, a drugo i drugi klubovi su osvajali, a samo se ovi vade. Lako je zivjet na staroj slavi, ali bitno je ovo sad, a to je cinjenica da je barselona bolja od reala. Prihvatite poraz kao gospoda.
ovi realovci kao da su srbi izmisle si svoju verziju i u nju cvrsto vjeruju treba im poslati gusle :D
nataknem na KurČinu sve trojicu! niste Barci ni do članaka!
nije istina ono napisano u clanku o PELEU, ono je obmana cionistickih novinara, izvlacenje njegovih citata iz konteksta, jer Pele planira da predje na ISLAM pa im je u cilju da mu uniste kredibilitet.
\"Draga osoba koja radi pogreške\"! Jaahaaaaaa!!! http://www.youtube.com/watch?v=AMvZYNCEKZw
i ja ga podrzavam u potpunosti iako nisam veliki fan madrida niti barse .. ali bi volio da jose uzme spansku ligu... i mislim da ce real uzeti ligu prvaka...