Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
po kojoj logici FTV prenosi utakmicu sevilja - city pored ove, ni jeko više ne igra za city ako je to nekad bilo (info za urednike sportskog programa)
Jeste, samo me interesuje na sta bi licio sinoc PSG da je Real full, a da vama fali, Maxvel, Cavani, Motta, Ibra i Matuidi, jeno 7-1 bi zavrsilo. Moj Di maria, ljudi igrali skoro pa sa B ekipom i 3 boda.
nacho?!? mmmh .... jos sa dobrim dip-om :)
Realno PSG bio mnogo bolji
realno ako pratis fudbal znas da rezultat diktira kakva ce utakmica bit , pogotovo ako su ekipe izjednacene , da je vodio psg , real bi njih ubijo od napada .. tako funkcionise moderni fubal
Igrali smo dobro al zajebo nas sudija
Cigane , šta ćeš ti da pričaš