Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nemamo pasoš, imamo ličnu, volimo Džeku više nego pi***
Nakon što ste za bagatelu prodal Salaha Liverpula, htjeli ate i Džeku ? A čovjek utrpa Barceloni 3 komada, kad je to Ronaldo ?
@kub Kad je on Barci utrpao 3 komada?
@KaramPatriote 2, ali 3 ako pikaš da je penal bio na njemu kada ga je Pique srušio
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
treba te mu podici spomenik ili fontanu
Joooj kad mene Karinasa pocnu hvaliti da sam dobar igrac😂😂😂
@zexus772 Slazem se. Belma mi je odlican igrac, a Amra jos bolji
A kad ne osvoje CL onda ce bit suplja uspjeh je igrati polufinale/finale... Kao da uspjeh bilo kome moze biti ista osim osvajanja trofeja... Kad mi pocnu s glupom pricom uspjeh se kvalifikovat, pa uspjeh proci, prvi,drugi krug jbt sve uspjeh.. Nebitno jesi Gibraltat il Brazil, jesi Rudar Velejnje il Barcelona uspjeh je SAMO osvojiti takmicenje...
@IzMetbegovicAlija U pravu 100% jedan je cilj i jedan uspjeh... Ne kapiram foru uspjeh nekom samo se pojaviti na nekom takmicenju???
Dzeko evo vec 10 godina pokazuje kakav je golgeteeer...
Pa on te odrzava na radnom mjestu inace da ste ispali iz lige prvaka nakon uzasnih rezultata i prvenstvu ti bi vec bio bivsi,zato hvali ga na sav glas on ti djecu hrani trenutno
prestani pratiti fudbal
Njegovo ime govori sve Edin Džeko
Sretno sutra Dijamantu...