Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
umislio dzeko da je zaiko zeba ;Đ
Seljacino nije Zaiko. Konju nepismeni
@nidla_cicavrh dzes internet mangupe kakav si:Đ
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
DZEKO JE NAJVECA BiH ZVIJEZDA !! A NJEGOVA SUPRUGA JE DAMA I SVJETSKA LJEPOTICA !!a vi ljubomorne psihopate crkavajte od zavisti ,zajedno sa svojim : Pinkušama-Grandušama-Splavarušama-ciganušama i porno.divušama
@Dzenan93 nije hebo samo ko nije imao racku
@Bazel Dama sumnivog morala
Euzebio - bolan ne bio!
Džeko ponovo usao u šetačko/folirantski modus.
Prvo kaze da je pogrijesio taktiku da dzeko i shick ne mogu zajedno a onda mu nije jasno zasto je dzeko ljut to on treba prihvatit kao savjet.
poceo i dzeko jest govna
Pa kako nece bit ljut,on ubacuje igrace koji su teska fula,a krila na mapi jer ona jedina dva krilna napadaca sjede na klupi.Kolarov,Rosi teska zijanpe.Dzeko kasno je sad kukat,mogo si u Celzi nisi,hoces se gotivit po Rimu,e pa sad uzivaj vise u Rimu gradu a manje u Romi fudbalu.Sam si biro.Nemoze se u zivotu sve poklopit da jebe mater.
Dzekoòoo papaaaàk
Dzeko treba dobacit koju i zutom, inace smo opet prosjecni na guzove, strepnja do zadnje utakmice u kvalifikacijama
Ma seljacina klasicna. Cim mu se ne serviraju lipte na gotovo i ne vidi se...
uh Zeba je bio igrac vrh vrhova..ma neka Dzeke svako gresi a mozda je decko upravu ko zna...
Auuu Di Francesco posao si neprijatelj broj 1 za bosnjake hahah... Gazi rimsku kurvu
Normalno da ce se ljutiti, sasvim opravdana i razumna reakcija igraca boljeg od cijele ostale ekipe. Staviš mu nepokretnog Schicka u napad, koji mu oduzima i prostor i lopte, umjesto da ga okružiš brzim krilima. Totalan promašaj taktike koji ih je i koštao.
to je to , dzeko je dokazani golgeter ne znam sta glumi ovaj trener
haha kako vas nije stid Dzeki rijec rec. pa on je trenutno veci od trenutne Rome i Rome u zadnjih 15 godina. da dzaba sad ne pisem i trosim karaktere,sta je sve uradio za Romu.prvog strijelca Serie A,BL,do tog da za Romu niko nije dao vise golova u LP do Dzeke prosle godine itd itd. i ima pravo da se ljuti jer on je igracin i zvijezda ovog kluba a ovi ostali bolje da se spuste malo na zemlju i daju Dzeki loptu. :)
Milan je dobar