Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U Edina se svi pouzdaju
Amra ostaje u Rimu ...............
Dzeko gigant, majstor.
Ma Džeko je već igrač Chelsea ... Samo eto mažu ljudima oči, malo drame nije na odmet. :D
Džeko najkasnije u četvrtak potpisuje do 2020 godine a možda čak i 2021.god. Imat će oko 6 miliona po sezoni. Što je za njega fenomenalno. Ali i za Romu i Čelzi. Sretno dijamantu. Ipak je Premier liga Engleska najbolja definitivno.
Ako ode u Celzi nece vidjeti terena od onakvih igraca, a još za manje pare nego u Romi. Iskreno ostario je i to je to
Dezinformisan si... samo tako...
He he svaka cast al jos samo i za reprezentaciju da se vise potrudi
ocima ne vjerujem da cu i za te plasticare mozda da navijam :(
sky sports javlja da je amra silajdzic stopirala transfer.. kaze ne odgovara joj klima u engleskoj
Druže kad je 6 miliona godišnje u pitanju, začas se na klimu navikne vjeruj :-)
Nadam se da ce preci u Chelsea.
Ja bih reko da Romu vode finansijski kreteni.Bez Džeke nema ko dati gol u Ligi šampiona pa će odmah ispati.Samo taj gubitak će uzeti sve što dobiju od Čelzija.
Ovo sad imaju priliku da zarade na igraču od 32 godine toliku lovu, jer ga Čelzi traži, i neće više imati tu priliku. Moraju da ispoštuju fer play finansijski, tako da će im 50 miliona + bonusi dobro doći.
Džeko jarane ti si ljudina i dobar igrac s Romom ni ove sezone neces moci osvojiti nista, tako ce biti i sledecih 10 godina jer Roma svakih 20 -30 godina uzme po jednu titulu. Ti haj u Chelsea i tamo probaj uzeti jos koju titulu dok nisi se oprostio. U Romi ces imati samo frustracije nakon neuspjesnih sezona. Pogledaj Pjanica preporodio se. Tako ces i ti aBd samo bjezi iz Rome.
Po ovoj prici trenera mislim da je vec Dzeko u Londonu
Nikad nije znao igrati
Ali je opet postao dobar trener.
Bravo za Dzeku, to je korak naprijed, kakva Italijanska liga . Godinama Italijani idu nizbrdo vezanno za njihovu ligu. A i Zeljo najbolji Bosanskohercegovacki klub ce imati neke koristi od toga.
Ne znam i dali je sve do njega.Njemu je 31 godina i on vise nema puno izbora a naravno da mu sa godinama i cijena pada.Imamo Zlatanov primjer.
Ako on odluci i osjeca da ce mu biti bolje u Londonu, neka ide. Ako to odluci Amra, onda to nije u redu.