Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A 'bem ti život...9 godina i rak kostiju....
Najveća tuga je gubitak djeteta kojeg roditelj najviše voli.. tuga nezamisliva....
STOP PARADI Zašto činite RAZVRAT koji niko prije vas na svijetu nije učinio? Vi sa strašću prilazite muškarcima, umjesto ženama. Ta vi ste narod koji sve granice ZLA prelazi! " U komentaru ovog ajeta stoji da se učenjaci slažu da je homoseksulizam zabranjen, te da je Lutov narod uništen jer je činio taj grijeh i jer je uživao u tome. Najzanimljiviji dio komentara jeste što, iako nisu svi učinili taj grijeh, uništen je čitav narod, jer je većina prešućivala taj gnusni čin!
mali anđelić, kada dragi Bog uzme nešto ovako sigurno znaš da je bezgrješno i da će u raj. veoma tužna i žalosna vijest
Tuga nevidena
Tuga. Posebno kada su u pitanju djeca. Neki dan mi takodje preminula mala rodica od ove opake bolesti, nakon dvije godine borbe. Ko moze, neka donira koliko moze, organizaciji Srce Za Djecu. Ova organizacija pomaze djeci i roditeljima u najtezim trenutcima i pruza im ono malo extra usluge koje nase zdravstvo ionako ne moze pruziti.
Tako joj zapisano, drugačije nije moglo. Allah Dženet da joj podari!
@Macola08 pa i nije Bog, nego je Sejtan tako htio. Od Boga dolazi dobro, a od Sejtana zlo. Dva boga takoreci.
Pocivaj u miru mali andjele.
Pa vi vjerujte u neke bogove, neku pravdu. Ako je od Boga da djevojčica od 9 godina ima rak kostiju i umre, onda ga nabijem na k.
pustite više bogove, nema ih da ih je nekad i bilo, davno bi se ubili gledajući kako ih krive za svako zlo što se desi
@spiculus Kakve veze ima Bog s tim što jedemo, pijemo, dišemo... otrove? Svaka jabuka koju pojedeš je prskana 30 x. Mlijeko je puno antibiotika i hormona, životinje su hranjene smećem. Bog kriv što narod truje svoju djecu Colom, čipsom i sličnim smećem? Bog kriv što smo mi ljudi zagadili rijeke, mora, šume, planine, zrak...? Kriv što se koljemo da imamo bolja auta, tv, mobitele, veče kuće...? Još nam je dobro kakvi smo paraziti!
Ko nema djecu ne razumije. Koliko treba snage covjeku da ovo prebrodi?
kud nije krepo onaj Mihajlovic, nego laze da ima rak i onda ce se vratiti kao pobjednik, a za ovu curicu niko nije znao dak nije otisla. Steta...
Enrique ♥️😞😞
Nije prirodno da roditelji sahranjuju svoju djecu. Najezih se.
Strasno.
Tuga....
Ne dao bog nikome 😞 bogatstvo su zdrava,odgojena,pametna djeca. Nema ništa gore na ovome svijetu 😞😞
Au brt, tek sad čujem da je i bila bolesna, sve u svemu velika žalost, nema ništa gore nego sahraniti dijete svoje 😧