Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedan od nakjecih klikerasa fudbalske igre svih vremena. Dokazao se i kao igrac, i kao trener. Samo rijetki i najveci to uspiju
@Sprzo307 kakav NAJVECI ? kakav RIJETKI ? šuta loptu... lik je zabavljač kratkog daha kao i svaki fudbaler u ovom nakaradnom svijetu. u doba pandemije ne pomaže ni zidane ni ronaldo već doktor i onaj što je sjedio do ranih doba i ucio anatomiju.
Cuj pokazo svoju tamnu stranu! Naprotiv, pokazao je ljudsku vrijednost i svoj karakter! Pokazao je kako svako treba braniti svoju porodicu i cast svoje porodice! Kad presutis bahatim ljudima uvijek ce nasrtati na tebe, ali kad im jednom cvrsto odgovoris, nikad vise to nece uraditi!
kolko sam izdevero sa jednim puntom, sad kad bi mi novog ferarija parkirali u bascu ne bih ga pogledao i poslo bi u pm onog sto mi uvaljuje talijana.
mozak sa brojem 5 .
Ne možete suditi po jednoj njegovoj grešci a ta greška je nastala iz provokacije većina vas igrača nema ono što on ima a to je din u njegovim prsima
Uglavnom šljam vozi najskuplja auta tako se dokazuje a mladima podiže apetite da žive na visokoj noszi ali nemaju ekonomske pretpostavke.
Ključni ljudi Fiata su jednoglasno donijeli odluku da Fiat tipu " Panda " preimenuju u Fiat " Pandemija " 🇮🇹®
ferari i dolce gabana. dziberluk na kvadrat! :)
Samo nek nije multipla. Može i punto 1.1
NEKA JE ON NJEGA ZAPUCAO, I JA BIH. A TO FASISTICKO GO-VNO IZ ITALIJE CE OSTATI UPAMCENO PO LJIGAVOSTI I PODLOSTI
Je li dolazio (kako uvodni tekst kaže) ili je jednog dana došao (kak se citira u tekstu)? Možda je taj jedan dan njegov Ferrari bio na servisu. A možda je i dolazio svaki dan ali iz teksta to nije jasno.
Gospodin
Isti nas Pjanke
Ne treba nikom clanak da nekom dokazes ja je taj covjek hajmo recu ugled sto se tice nogometa a i privatnog zivota. To sto se desilo desilo se i postujem ga za to, ali nikad skandaloznih stvari nisam vidio ni procitao o njemu i nikad ih necu procitat jer medije ne prate popularne ljude radi njihove dobrote vec traze skandale.
1.9 jtd i u Zidana znaci... zna covjek sta valja
a mozda je i punto 2, 1,2 benzin, dvoja vrata
Zidane je gospodin čovjek, kao dijete alžirskih doseljenika ( Tuarega) u potpunosti je prihvatio sve dobre stvari francuske i europske civilizacije.