Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tacno sam se naježio... U par minuta ovog članka ponovo sam proživio tugu, razočarenje, ponos i sreću... Forza Zmajevi
Ne lazite da smo nadigrali Portugal u Lisabonu, jesmo imali par prilika, precku i stativu muslimovica, mogli izvuci i nerijeseno al nismo ih nadigrali. I u toj utakmici nije igrao Ronaldo.
predlazem da pocnes pratiti neki drugi sport, npr. skijanje ili stoni tenis... u fudbal se ocigledno ne razumijes... lijep pozdrav..
Joj debilu ja ovu reprezentaciju pratim od prve utakmice bukvalno, ti si ocigledno neki balavac, pa nadji snimak i pogledaj.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Portugal BiH 0:1 Moze li ikad bez greske
Po meni: 1. BiH - Grcka 3 : 1 ( zrelo, pametno, dominantno...) 2. Danska - BiH 0 : 2 ( leprsavo, akcije iz udzbenika...) 3. Francuska - BiH 1 : 1 ( fenomenalna utakmica, ali nismo imali srece...)
*ebe mi se za zmajeve, ko dislike-uje nek pripremi zenski dio familije da mu obescastim.. Cao rajaaa
usput puši kurac
evo ja sam lajko, da li to znaci da ti trebas pipremit zenski dio familije, da ih malo ovjerim... (kako si samo glup, kad progovoris, sve usereš..)
Ne, najveće utakmice tek slijede. :)
Nikad neću prežaliti Pariz i onu fantastičnu igru u prvom poluvremenu!
Sjećam se Danske i Španije,scg,Francuza... Kakvu smo sve nepravdu proživjeli pa ne vjerujem da je i jedna reprezentacija to sve prošla , al neka jebaćemo mi njima mater na SP i na sljedećem EP. ;)
Sad ćemo biti još jači i moćniji
nista posebno. protiv repki iz top 10 jedino po remi sa spanjolcima i francuzima. ovo ostalo sve prosjek.