Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Luiz 63 mli???????? Pa on ako vrijedi vise od 30 evo glava!
Da su sve ove cifre i iznosi novca medijski napuhani i nemaju veze sa istinom ne samo kad su transferi u pitanju nego i iznosi navodnih mjesecnih placa dokazuje i to da skoro svaki nogometas zeli da igra do 50 godine ako ikako moze pa nije ni bitno gdje i za koji klub, ili premija igracima Njemacke repke za osvajanje titule SP je bila 300.000 Eura a navodno ima onih koji sedmicno to dobiju, treba se pustit tih iluzija jedna velika kompanija u zapadnoj Evropi kad raspolaze kaiptalom u vrijednosti od 50 do 100 miliona Eura, zna se kakvom se kompanijom smatra i koji broj zaposlenih ima a oni ovdje se bacaju milionima kao da je rijec o Jugoslovenskom Dinaru!!
Gluposti,ovo nema veze sa kvalitetom i fudbalom.
Pa sta ako je biznis, ti uzivaj u utakmicama najboljih fudbalera svijeta, a ko zaradjuje na njima ne treba da nas interesuje. Ko god kaze da se nekad igrao bolji fudbal taj nije normalan, danas nema slabog tima, nema slabog igraca u najboljim timovima, fizicki spremni do granica ljudskog tijela itd.
Džemo Berberović nije na listi?!
Suarez je cist dokaz, kako se moze zaraditi i na psihicki nestabilnoj osobi :-D
Ma kakav fudbal, ovo je cisti biznis
jos kad bi i ovi nasi ovdje to skontali i malo se trgnul...