Ko je zabio najviše golova
0
Deset najboljih strijelaca u historiji Mundijala
Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zna se ko je najjaci svih vremena....
Ronaldo je najbolji igrac svih vremena...
ronaldo legenda...
Ronaldo najbolji strijelac svih vremena, kralj.
RONALDO je najbolji napadac svih vremena.......
Vidi se da na ovom SaX-u rade homosexualci... pa \'98 je Francuska osvojila!
Francuska je 1998 pregazila Brazil sa 3:0. Zidan driblo Brazilce ko malu djecu. A i proslo svjetsko Francuska izbacija Brazil opet. Brazil u cijelloj utakmici nisu uspjeli preci centra. Ako budu igrali ponovo Francuska i Brazil opet ce ih Francuzi izbaciti, jer Francuzi ne odgovaraju Brazilu. Francuzi sa jakim crncugama u sredini je Brazil nemocan.
Prvo tekst koji kaze \"cetiri godine kasnije,\" a Brazil nije 1998. osvojio titulu, a onda ovaj levaaaat Rukfas koji kaze da 1998. \"Brazil nije bio NI BLIZU titule.\" Ne, nikako, Brazil je tada osvojio drugo mjesto sto je praaavo daleko od titule, jelde? :)
\"Ronaldo je kao tinejdžer osvojio naslov svjetskog prvaka 1994. godine kada je Brazil, zahvaljujući boljem izvođenju jedanaesteraca, bio bolji Italije. Četiri godine kasnije sa Brazilom je ponovo bio prvak svijeta.\" Ne oprostiv lapsuz, 1998. brazil nije bio ni blizu titule!
\"Četiri godine kasnije sa Brazilom je ponovo bio prvak svijeta.\" Brazil prvak svijeta 1998. godine ??? E majko moja ....