Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dovoljno je pročitat historiju kluba, i svako normalan će zaključiti šta je to posebno u ovom klubu u odnosu na ostale. LJUBAVI ŠTO TE RODI KLASA RADNIČKA !
Iz ovog zakljcujemo da sve bitne i historijske stvari u Željinoj historiji dešavaju u proljeću ! Za žeju se ne navija , Željo se voli !!
Mitomanija na najjace
Jedan jedini voljeni ZELJEZNICAR ZA ZIVOT CIJELI!
Svetinje nisu na prodaju!!!!!
Najveci, najtrofeniji i najbolji klub u historiji Bosne i Hercegovine!!!!!
Ti si mi sve na svijetu, u srcu nosim te ja Ljubavi sto te rodi, klasa radnicka Tebi posvetio zivot, sve dane godine Sa svojom bracom zivim, za tvoje uspjehe FKŽ1921
Tekst kao da je iz pera Aleksandra Vučića. Mitomanija ... i vidovdan, pardon videoton je spomenut, uvijek ugnjetavani a najveći ... naježim se uvijek na ovakve tekstove skoro da i suza mi krene.