Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E jbg druze, u tebe svaka rijeci sreca, nesreca, vi da niste onaj tzv sretni gol dali bi popusili.
ako je uopće i bio gol, nesto mi ono bilo skroz sumnjivo
Kaže da su primili gol iz greške, a ne kaže kako su postigli gol. To je nekorektno
Francuzi zadovoljni s jednim bodom hahaha
nije bio korner
Bod sa 10 igrača, puna kapa.
Cim ne zalite znaci da ste svjesni da ste dobro prosli. Da su nasi imali petlju krenuti prema golu mozda je moglo bit drugacije, al' sta ces kad se zadovoljimo mrvicama.
Pa Francuska igra uber defanzivno svaku utakmicu a ima takav ofanzivni potencijal,BIH mora ovako igrati .
...iako ih jos nikad nismo pobijedili mi Francuzima nikako ne lezimo...imamo omjer 0-3-3 i gol razliku 4:8,znaci u 6 utakmica dali su nam samo 8 golova,sto je nevjerovatno s obzirom na razliku u kvalitetu i mnogo siri igracki kadar koji oni imaju...i ove pobjede su im sve bile na g*zove nekako,a dva poraza su izbjegli uz mnogo srece i to oba u Francuskoj.
Hajde ne laprdaj! Čuj primili smo gol zbog greške u dodavanju i što je nekom prošla lopta kroz noge??? Pa tako i padaju golovi u fudbalu smeće jedno francusko! Što nisi čovjek pa da kažeš primili smo gol jer je Dzeko kompletan i opasan napadač koji je majstorski iskoristio naše greške! Snimaju facu onog beka Kundeta 2 min. kako izlazi na crveni karton, a hebe im se za povredu Kolašinca? Nije bitno da li je protivničkog igrača osakatio!!!
1 šut u okvir gola imali i jedan gol dali. Da ste igrali još 90 minuta ne bi gola dali.
šta ćeš žaliti nisi imao šuta opasnog, samo gurali pogbi da na krili izbaci onog malog maj muna i to da bude to
Bodom
E moj Desam nismo ni mi planirali a mi ne da smo zadovoljni sa bidom vec prezadovoljni!
Dobra tekma svakako bila
Nađi riješenje za Džeku. Onaj varane mu ne može ništa.
...on je veliko pojacanje Manchester Uniteda...zamisli sta ce mu raditi Lukaku i Salah kad ga penzioner Dzeko onako izdominira.