Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne postje rjeci kojima bih opisao sto mi je drago sto ste izgubili.
Ronaldo i Portugal prvaci Europe. Zasluzeno. Cestitam.
I ovo vam je nastimano...Nikad gore prvenstvo nije bilo, utakmice monotone, dosadne, pune grubih startova, supacke igre...I organizacija vam je 0, divljaci se tuku po tribinama, policija vam po ulicama rastjeruje i udara navijace, prepada narod sa "sumnjivim" paketima, i oficijelna pjesma prvenstva vam je odron, koreografija i ceremonija na otvaranju i zatvaranju za povratit, puno nekakve balavurdije sto se dernjaju i skacu ko divljaci, moljci vam jedu korner zastavice.... ma vama ni stado ovaca vise ne treba dati na cuvanje, smradovi pogani...
...ja mislim da bi se oni unas morali naučit organizaciji, pedanteriji i tako tim sitnicama. nismo mi škrti, podaćemo im sva naša znanja i iskustva, tehnologiju i expertizu na nivou organizacijskih detalja. i team bulding i human resources i project managing. velkodušno, kakvi jesmo, spram male i nemoćne francije. ybt, pomjerili smo zvezde granda za 2 dana, epski pothvat nezabilježen u pisanoj povijesti.
... a i komarcima smo yebali nanu naninu, samo tako.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)