Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ilitiga ako nema hljeba tu su igre.
svaka cast Desamp , izjava koja je sazela sve
To i jest cilj svakog medija!!! pa ne daju pare za školstvo da bi ti gluplji osto pa te šopaju sapunicama da ne misliš na poso i njihove greške i razlog zašto svoj poso nemaš imaš državu i naciju i ništa više ne trebaš al trebaš i sam znaš sve je ovdje jebena laž imaš 30 godina a nemaš pojma šta je staž... E.O.
Realno, finale igraju dvije ekipe koje su ga (uz Italiju) najviše željele, a uz to i vjerovale da mogu. I Portugal i Francuska su grizli na svakoj utakmici, ganjali, udarali se, bivali udarani, zabijali su golčine, pobjedili kad su bili otpisani. Zasluženo za obje reprezentacije, a meni je drago što u finalu nema Švaba, kad već nema ni, meni najsimpatičnijih, Azura. Nadam se dobroj tekmi, ali to su samo nade, a finale je finale.
ja nisam imao neko misljenje o njemu a sada mu skidam kapu. radikalne promjene unutar ekipe (Benzema, Ribery, Nasri...) su urodile plodom. bio je veliki rizik to sve ali sada sam vidio da i kako se isplatilo. Grizemana sa njegovom tehnikom staviti iza spica da bih imao vise dodira sa loptom a Giroud-a naprijed samo da ori i nista drugo dok ovi iz drugog reda napadaju. svaka cast majstore! i jos nesto: Pogba jeste super al nije za Barcelona ili Reala kao sto mnogi misle i pisu....
Najlakse gurat probleme pod tepih pa kad pukne svi se prave blentavi, "odakle ovo sad"...
mangupski odradjen posao... bravo majstore
pred naletom ronalda i nanija problemi ce se da nagomilaju, protugal uzima ep.
Ziv bio Aldin Dzidic ,... ;)