Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
POSERI GA !!
E TO JE VEC TVOJ PROBLEM .
U EVROPU SA DUPLOM KRUNOM A IZ EVROPE SA CUNOM .
115 liga a vi trofeja niste vidjeli 7 godina bijednice a najveca utakmica vam je protiv zete iz golubarnika
Kako vas nije stid spominjati vase trofejcice? Pa vi ste toliko sa vasim trofejcicima obrukali BH fudbal u Evropi, pa i sebe da bi vas trebalo biti stid tih mutnih trofeja, a ne da ih isticete kao neki \"uspjeh\". Kada je posjeta u pitanju, moram reci da smo mi navikli na velike utakmice, a ne utakmice sa nekakvim Mjesnim zajednicama, plus Arena, evo i jecer protiv Mjesne zajednice Otoka nas je bilo 2.000-2.500 sto je sasvim solidno za ovu 115. ligu!
DETALJNA ANLAZA PAROVA 4fudbal .com psg-bordeaux roma-catania pescara-inter liverpool-man city
Po cemu ste najaci, pogledajte zadnju utakmici na kosevu bilo vas 700 do 800, a sto se tice kluba pogledajte samo trofeje i sve ce vam biti jasno. Nadam se
hajmo zenicani carajte u.s.e(pitar) ko nam zlo mislio o k... nam visio RBIH
SARAJEVO SAMPION SVI OSTALI VELIKA TRUBA... NAJACII NAVIJACI HORDE ZLA I TO DALEKO NAJJACI...SAMPIONEEEE SAMPIONEEEE ALE ALEEE ALEEEEE
@ODIN Pitaj svoju mamu kakav pecat ima Irfan u gacama
Hajmo danas dva razlike uzeti i lagano na prvo mjesto, sto nam svakako i pripada
SLAVIJA I KLUBOVI IZ HERCEG BOSNE DANAS POBJEĐUJU
Brazil iz Gabele dere Želju poderali smo Sarajevo sad je vrijeme za Zelju
Samo da se zivi i zdravi vrate jer ovaj pakao je nevidjen.. FORZA ZELJO !!!
Ovaj BORDO.ODIN je dozlogrdio i Bogu i narodu! Odine ucini nam svima uslugu i u.b.i.j.. se, baci se sa zgrade, Babinog zuba, Twist Towera, Mome i Uzeira samo nemoj smarati vise ako Boga znas! Evo dacu ti svoj pecat ako ce ti lakse biti! Zvacu i Mirzu da bude tu, da ti bude lakse! Zvacu ti onog \"svjedoka\" neka poslije prepricava da se ne zaboravi sta je BORDO.ODIN ucinio za covjecanstvo! Budi kao Isus A.S preuzmi sve nase grijehe i u.b.i.j. .se vise!