Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NASTAVITI NIZ !!!!!!
OTVARAJU NEKE BORDO-SHOPOVE DA NAM ZAMAZU OCI A 5 GOD NEMA TROFEJA. IGRACIMA KASNI PLATA 3 MJESECA AL SE ZATO BORDO PRIJATELJI BOGATE. DANAS NAM JE ZIJAN
http://www.youtube.com/watch?v=85ulcdP1UzE
onakav kakav vi samo sanjati mozete ili na PES-u dostici maleni! niz od 9 uzastopnih pobjeda sabane, znam, naucna fantastika za vas...
O pitari, crna nam je sudba, jadnim nas je napravila UDBA !!
HZ - komo zajednica nas bez ijednog zuba u glavi svi u glas horde zla, mi smo dokaz da je covjek nastao od majmuna
nije nam jasno jesi li de.bil, mo.ron ili jednostavno kre.ten...
NIJE MI JESNO JEL N.C.MELJO ILI F.C.MELJO
meljoooooooooooooooooo
Volim te Zeljo !!!
neces dobiti minus, dobices response u vidu da baljezgas i provaljujes se maksimalno! stvarno vas nije sramota pricati o tom sarajevu nakon svega, ispali iz kupa, u ligi sve gore i gore, uzas vam je ekipa, a vi pored svega jos slijepi. smijesni ste nadasve, uzas jedan!
SARAJEVO SAMPION ! Jedini tim u BiH koji nesto i pokaze kada se igraju utakmice u Evropi. Ps jbm mu najmilije ko mi udari minus zbog ovoga :)
imal\' ko palomu da ne brišem bradu rukavom?
SAMO SARAJEVO
hajmo bordo bijeli da jedemo viršle i da nam iz usta curi ko ronaldinju...
http://www.youtube.com/watch?v=bdunbUPIyig