Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
msm divljat tako pa to zaista nema smisla, to sve treba pozatvarat, najobicnije picke koje su jake samo kad su okruzene gomilom takvih istih picaka pa se tad mogu nest puhat, beš takve navijace
Kad smo mi vozali avione... http://www.youtube.com/watch?v=Ai644_4DwMs
Haha italia sicilija;)
xebo ti ove navijace ... ultrasi i huligani ... i ocekuje fudbal dobar pihh
Tipičan južni mentalitet, kad je Bog dijelio budale po Evropi mahom ih je raspodijelio južno od Alpi.
A Breivik za 3 sata umlati više nego Južnjaci za 30 godina. A Hitler za 5 godina ko Južnjaci za 2000 godina
:-) Djevojko sa smijesnim nickom, ja sam naglasio "mahom", i ovdje se radi o huliganima a ne o cjelokupnim stanovnistvima drzava, masovnim ubicama, diktatorima i slicno. Zar ne mislis da su juzni mentaliteti veoma slicni i da se drasticno razlikuju od sjevernih??? Ko razumije i hoce, shvatit´ ce ;-)
ode futbal u PM!
Oni imaju avion, a Robijaši autobus